Ünlü Dj Hakan Küfündür ve Mansur Ark, Bodrum Türkbükü’nde yer alan Borsa On The Beach’te sahne aldı

Ünlü Dj Hakan Küfündür ve doksanlı yılların unutulmaz şarkıcısı Mansur Ark, Bodrum Türkbükü’nde yer alan Borsa On The Beach’te sahne aldılar.

Gündüz Ege’nin mavi sularının tadını çıkaran tatilcilere akşam saatlerinde mini bir müzik ziyafeti çeken ikili, performansları ile tam not aldılar. Sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra ”Yaşadığımız zor günleri atlattığımız için son derece mutluyum. Evet henüz her şey bitmiş değil ancak bu yaz çekeceğimiz en büyük acı güneş yanıkları olur inşallah. Yaz sonunda yoklama yapacağım. Kızarmamış ten görürsem karışmam…” diyerek herkesi tebessüm ettiren Mansur Ark, ”Herkese sağlık ve müzik dolu bir yaz diliyorum.” sözleri ile performansını noktaladı. Ünlü şarkıcıdan sonra performansına yaklaşık 1 saat daha devam eden Dj Hakan Küfündür, playlistindeki şarkılarla tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

blank
BiRKAN
BiRKAN
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.