Ünlü avukat açıkladı… Kerimcan Durmaz 5 yıl hapis yatabilir!

Sosyal medya hesabından yaptığı müstehcen paylaşımla tepkileri üzerine çeken ünlü fenomen ve DJ Kerimcan Durmaz, bu paylaşımları nedeniyle hapis yatabilir.

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz Instagram hesabından yapılan müstehcen paylaşımla ilgili, “Görüntüdeki kişi ben değilim” açıklamasını yaptı. Bu sözleri inandırıcı bulmayan binlerce kişi, Kerimcan Durmaz’ın hesabını şikayet etti.

Kanal D’deki ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programında, Kerimcan Durmaz’ın, Instagram hesabından yapılan müstehcen paylaşım ile bir skandala imza atması konuşuldu.

5 YILA KADAR CEZASI VAR

Sosyal medyada tepki yağmuruna tutulan uygunsuz paylaşım ile ilgili canlı yayına bağlanan avukat Aslı Hatemi, ünlü fenomen hakkında, “Bu ciddi bir suç, suçun tanımı ise alenen hayasız harekette bulunmak. 6 ay ile 5 yıl arası cezası var. Hapis kararı çıkabilir. Savcılık bu görüntüyü ihbar kabul edip soruşturmaya başlayabilir” açıklamasında bulundu.

Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.