Ünlü astrolog Berna Akyıldız Yeniçağ TV’de Gülay Tunçel’in konuğu oldu

Ünlü astrolog Berna Akyıldız Yeniçağ TV’de araştırmacı gazeteci Gülay Tunçel’in konuğu oldu. Bir çok astrolog tarafından dikkat çekilen “Koç Dolunayı”nın ülkemiz üzerindeki etkilerini anlatan Akyıldız’ın yorumları dikkat çekici…

YouTube video

SAĞDUYUYU BIRAKMAMAK GEREKİYOR…

Çok sert bir dolunayın etkisi altında olduğumuzu söyleyen Berna Akyıldız; bu dönemde kışkırtmalara gelmeden ve sağduyumuzu bırakmadan hareket etmemizi öneriyor. Ekonomik olarak ülkece zor bir süreçten geçtiğimizi, yaptığımız her harcamayı düşünerek yapmamızı, döviz kurundaki dalgalanmanın bir süre daha devam edeceğine dikkat çekti.

Covid-19’la mücadelede vaka sayılarının daha da artmasını beklediklerini ve bu nedenle çeşitli kısıtlamaların da tekrar geri geleceği Akyıldız’ın öngörüleri arasında.

Özellikle önümüzdeki on gün boyunca insanların hayatlarındaki tüm ilişkilerinde “ben ve biz” arasındaki çekişmeleri arttıracağı için daha tahammüllü olunmasını tavsiye ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.