“Umutları Gözyaşlarıyla Karışmış Doğa” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Malkara 75. Yıl İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri tarafından, 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10.00’da Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Umutları Gözyaşlarıyla Karışmış Doğa” adlı tiyatro oyunu gerçekleştirildi.

Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen tiyato oyununa, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çevre Dostu 1000 Okul Projesi Kapsamında çocuklarımıza, sıfır atık, çevre ve doğa bilinci, iklim değişikliği konularına ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen “Umutları Gözyaşlarıyla Karışmış Doğa” adlı tiyatro oyununda öğrencilerin performansı ve çevre mesajları dikkat çekti.

Malkara İlçe Kaymakmı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, tiyatro oyununun oluşumundan sahnelenmesine kadar emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencileri ve ailelerine teşekkürlerini sunarak tebrik ettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.