Umursamazlığı dikkat çekti… Gökçe Bahadır’a Bade İşçil sorulursa!

Gökçe Bahadır, Kadınlar Günü için düzenlenen bir törene katıldı. Geceye desteklerinden dolayı ödül alan güzel oyuncu, eski sevgilisi Efe Duru ile adı aşk iddialarına karışan Bade İşçil hakkında “Bade de haberi yalanladı diye biliyorum ama benimle ilgili bir konu değil” açıklamasını yaptı.

Gökçe Bahadır, Dünya Kadınlar Günü’nü bir ödül töreniyle kutlayan Yeditepe Women ın Business Kulübü’nün gecesine katıldı. Gecede desteklerinden dolayı oyuncu da ödül aldı.

Ödülüyle poz veren Bahadır, Yunan sevgilisi Yiannis Magkos ile ilişkisi devam edip etmediği sorusuna, “Bu konuyla ilgili çok konuşmuyorum ama her şey yolunda, her şey güzel, devam ediyor” yanıtını verdi.

blank

Ünlü oyuncu, “Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile eski sevgilisi Efe Duru hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili ise, “Kimsenin aşk hayatı beni ilgilendirmez. Bade de haberi yalanladı diye biliyorum ama benimle ilgili bir konu değil” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.