Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’na giderek veryansın etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ‘Korkma’ diyerek bakanlığa geleceğini belirten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gerek parti önünde, gerekse de meclis önünde açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için “Soros çocuğu” ifadesini kullanmasıyla başlayan ve Özdağ’nın sosyal medya üzerinden bugün İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğini söylemesiyle devam eden tartışma yaşanmıştı.

“İçişleri Bakanlığı’na tek başıma gideceğim” diyen Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ, partililer ve vatandaşlara İçişleri Bakanlığı önüne gelmemelerini istedi.

Özdağ’ın Bakanlığa gidişi meclis önünde engellendi. Zafer Partisi Genel Merkezi’nin önünde açıklama yapan Özdağ, “Biz Zafer Partisi olarak herhangi bir provokasyona, sokak eylemine izin vermeyeceğiz. Tepkimizi seçimlere, sandığa taşıyacağız” dedi.

“Dün Süleyman Soylu’nun yapmış olduğu açıklama bu operasyonunun işaret fişeğiydi, o fişeği söndürmeye gidiyoruz” diyen Özdağ, “Oraya Zafer partisi başkanı olarak değil, Ümit Özdağ olarak gidiyorum. Bu Süleyman Soylu ile aramda kişisel bir durum. Ya ettiği küfürün hesabını çıkacak kamuoyunda özür dileyererek verecek ya da bu iş devam edecek” diye konuştu.

“Bu görev bittiği zaman sen tutuklanacaksın, bunun sen de farkındasın” diyen Özdağ, “Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük kriminalisin. Bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek, ya sen özür dilersin milletin önünde ya da sonuna kadar bu iş devam eder. Süleyman Soylu’nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.