Ümit Kantarcılar, Bestemsu Özdemir haberlerini yalanlamadı

Kanatsız Kuşlar dizisinin yakışıklı oyuncusu Ümit Kantarcılar, önceki gün Gamze Topuz’la evliliğinden olan kızları Eliz Naz ile Akmerkez’deydi.

Oyun parkında kızıyla eğlenceli dakikalar yaşayan oyuncu, çıkışta basın mensuplarıyla konuştu. Dizi çekimlerinden fırsat bulduğu zamanlarda kızı ile vakit geçirmeye çalıştığını söyleyen Kantarcılar, geçtiğimiz günlerde oyuncu Bestemsu Özdemir ile adının aşk dedikodularına karıştığı haberleri karşısında gerilerek;” Dizimiz çok güzel devam ediyor. Eliz’le çok güzel vakit geçiriyoruz. Zaten onun yanında bu konuları konuşmak doğru değil. Her şeyi şu an kaydediyor. Bir gün bu konuları inşallah konuşuruz.” diyerek geçiştirdi fakat haberleri yalanlamadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.