Uma Thurman, Quentin Tarantino’yu affetti

Uma Thurman, Quentin Tarantino’yu affettiğini ve onunla yeniden çalışabileceğini açıkladı.

Uma Thurman, Quentin Tarantino ile 2003 yılında çektikleri ‘Kill Bill’ filmi çekimleri esnasında geçirdiği otomobil kazasında kalıcı boyun ve diz yaralanması geçirmesine rağmen yeniden Tarantino’yla çalışabileceğini açıkladı.

48 yaşındaki ABD’li oyuncu, Entertainment Weekly’ye yaptığı açıklamada, Tarantino’yla her zaman iyi ilişkileri olduğunu söyledi.

Filmin bir sahnesinin çekiminde tehlikeli olduğunu düşündüğü ve karşı çıktığı sahnede korktuğunun başına geldiğini, araçla ağaca çarptığını söyleyen Thurman, Tarantino hakkında şunları anlattı: “Onu yıllardır tanıyorum. Bizim 25 yıllık yaratıcı işbirliğimiz oldu, birlikte trajediler yaşadık. Ancak ölünce araba kazasını unutabilirim.”

Thurman, “Onu anlıyorum ve yine harika bir senaryo yazarsa birlikte çalışabiliriz” dedi.

Tarantino, araba kazasından sonra Thurman’la ilişkilerinin değiştiğini söyleyerek, “Kaza benim ve Uma’nın gelecek iki ya da üç yılını etkiledi. Bu, hiç konuşmadığımız anlamına gelmiyor ama güvenimiz kırıldı” demişti.

Yeni filmi ‘The Con is On’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Thurman, “Kronik olarak boyun rahatsızlığım var. Başa çıkması zor sıkıntılarım oldu. Ama bu, 25 yıllık geçmişim olan bir insanı umursamayacağım anlamına gelmez” dedi.

Thurman ayrıca, “Affetme kapasitem ortaya çıktı” ifadesini de kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.