Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getiriyor

Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getiriyor.

Ödül törenlerine yepyeni bir soluk getirmek amacıyla Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlünde gerçekleştirilen Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirerek sektöre farklı bir heyecan katıyor. 13 Ekim Çarşamba günü Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleştirilecek muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirecek. Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumlarıyla alanlarında etkin ve sektörüne yön veren başarılı isimler ödüllerine kavuşacak.

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül alacağı gecede Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Birçok alanda uluslararası başarıya ulaşmış ismin ödüllendirildiği gecede yıl boyunca başarıya ulaşmak isteyen ve yoğun iş temposundaki davetlilerin kulaklarının pasını silecek.

Yılın en iyilerinin ödül aldığı Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni’nde ödüllerini alan başarılı isimler ödüllerini aldıktan sonra başarılı sunucu/manken Ece Gürsel ile kırmızı halıda yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve kendi alanlarına katkılarını anlatacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.