“Uluslararası İstanbul Komedi Festivali” güldürmeye geliyor!

BKM’nin organizasyonuyla bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan “Uluslararası İstanbul Komedi Festivali” 13 Ekim – 03 Kasım tarihleri arasında yine İstanbul’u kahkahalarla donatmaya hazırlanıyor.

BU FESTİVAL ÇOK GÜLDÜRECEK!

Türkiye’de mizah alanında trendleri belirleyen, alternatif ve avangart projelere zemin hazırlayan BKM, “Söyleyin de beraber gülelim!” sloganıyla dördüncü kez ev sahipliği yapacağın festivalin açılışı 13 Ekim’de Cem Yılmaz’ın Yapı Kredi Bomontiada’da gerçekleşecek Soru & Cevap oturumu ile start alacak.

Bu yıl festival takvimine giren etkinlikler arasında geçtiğimiz sezon kapalı gişen oynayan: Ozan Güven, Günay Karacaoğlu’nun başrol oyuncuları arasında yer aldığı Don Kişot’um Ben, Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun oyunu Bir Baba Hamlet, oyuncuları arasında Mert Fırat’ın da yer aldığı Josef K dikkat çekiyor.

blank
Ata Demirer

FESTİVALİN KLASİKLERİ KAPALI GİŞE

İstanbul Komedi Festivali’nin takviminde 4 yıldır yer alan BKM Klasikleri Çok Güzel Hareketler 2, Güldür Güldür, Güldüy Güldüy Show ve Ata Demirer Gazinosu’nun biletleri ise satışa çıktığı an yoğun ilgi gördü.

Güzel Hareketler 2

BEŞİKTAŞ’DA DOĞDU ŞEHRE YAYILDI

2016 yılında başlayan İstanbul Komedi Festivali her yıl etkinlik sayIsı ile beraber etkinlik mekanlarını da artarak şehre yayılıyor. Bu yıl;

BKM Tiyatro, BKM Mutfak Çarşı’nın yanı sıra Yapı Kredi Bomonti Ada, Feriye Ortaköy, Sofitel Hotel Taksim, Bostancı Gösteri Merkezi, Baba Sahne, Caddebostan Kültür Merkezi, Akasya Kültür Sanat, Das Das, Zorlu PSM gibi pek çok yeni mekanda kahkaha dolu performanslara ev sahipliği yapacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.