Uluslararası Genç İletişimciler Forumu katılımcıları Antalya’yı gezdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonundaki Uluslararası Genç İletişimciler (Stratcom Youth) Forumu kapsamında, Antalya’da kültür gezisi düzenlendi.

ANTALYA (İGFA) – Dünya çapında uzmanları ve üst düzey yetkilileri bir araya getiren “Stratcom Summit: Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi”nin yan etkinlikleri arasında yer alan ve ilk kez düzenlenen “Uluslararası Genç İletişimciler Forumu”, Kundu Turizm Merkezi’ndeki Adalet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı’nda sürüyor.

13 ülke ve 42 farklı üniversiteden 100’ün üzerinde iletişim fakültesi öğrencisinin katıldığı forum kapsamında, kentte kültür etkinlikleri gerçekleştirildi.

Foruma katılan iletişim öğrencileri, kentte tarihî Kaleiçi, Yivli Minare, Şehzade Korkut Camisi ve Yat Limanı’nı gezdi.

Daha sonra öğrenciler, Yat Limanı’nda teknelerle denize açılarak, kentin doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı buldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.