Uludağ’ın Messi’si Fatih Ürek

Müzik kariyerinde 30 başarılı yılı geride bırakan geçen sene öğrenciler tarafından Uludağ Messi’si ilan edilen ünlü sanatçı Fatih Ürek Türkiye’nin en büyük kış festivali Arçelik Winterfest Uludağ 2016 kapsamında verdiği 2’nci konserinde binlerce hayranıyla tekrar buluştu. Uludağ’da 3 kez konser vererek zirvede en fazla konser veren sanatçı olan Fatih Ürek Uludağ’da en çok tercih edilen sanatçı olarak Zirve’nin şampiyonu oldu. Uludağ’da 2’nci konseri veren ve 1 konseri kalan Ürek’e sahnede bir sürpriz ekibi tarafından yapıldı. Sahnedeki led ekrana nazar boncuğu yansıtıldığını gören Fatih Ürek “Aman nazar değmesin Uludağ’ın konser şampiyonu olduk” diyerek espri yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.