Ukrayna: Rus askerleri Çernobil nükleer santral alanına girdi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna’nın doğusundaki Donbas’a özel askeri operasyon başlattıklarını açıklamasının ardından Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rus askerlerinin Çernobil nükleer santral alanına girdiğini bildirdi. Ayrıca, Rus ordusunun Donetsk’te bir hastane vurduğu ve 4 kişinin öldüğü belirtildi.

Rusya’nın, Ukrayna’nın Donbas bölgesini işgal etmeye başlamasıyla tüm dünyanın gözü merakla ve endişeyle bölgeye çevrildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın doğusundaki Donbas’a özel askeri operasyon başlattıklarını açıkladı.

Son gelen bilgiye göre ise, Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rus askerlerinin Çernobil nükleer santral alanına girdiğini duyurdu. Ayrıca, Rus ordusunun Donetsk’te bir hastane vurduğu ve 4 kişinin öldüğü aktarıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.