Uğur Yücel ve Binnur Kaya “Cinayet Süsü”nde yeniden bir arada

Yapımcılığını Taff Pictures’ın üstlendiği, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Mert Denizmen ve Feyyaz Yiğit’in paylaştığı komedi filmi ‘Cinayet Süsü’nde usta oyuncular Uğur Yücel ve Binnur Kaya yeniden kamera karşısına geçti.

‘Ölümlü Dünya’nın yaratıcı ekibi Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu ‘Cinayet Süsü’ 25 Ekim’de seyirciyle buluştu.

Cinayet Süsü’nde seyircinin bir arada izlemeye doyamadığı iki usta oyuncu Binnur Kaya ve Uğur Yücel yeniden bir araya geldi. Uğur Yücel’in baş komiser Emin, Binnur Kaya’nın ise polis memuru Asuman karakteriyle seyirciyi çok güldüreceği filmde oyuncular başarılı performanslarıyla yine alkış toplayacak.

Binnur Kaya “Adımın adıyla beraber geçtiği her iş çok kıymetlidir!

İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan Cinayet Süsü’nde; Binnur Kaya, Uğur Yücel’le yeniden kamera karşısına geçmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Keyifli bir çekim süreci geçirdiklerini söyleyen Kaya süreci şöyle anlattı; “Film çekimi esnasında o kadar güldük ki, her sahnenin bir anısı oldu neredeyse. Ben Uğur Ağabeyi hele ki bir işte ilk defa bu kadar çok ve içten gülerken gördüm, harikaydı onunla gülme krizlerine girmek. Çok sevdiğim ve değer verdiğim biridir Uğur Ağabey. Adımın, adıyla beraber geçtiği her iş ayrı kıymetlidir benim için. Uğur Yücel’le oynuyor olmak da ayrı anlamlıdır. Aralarda sarılıp sarılıp ‘bir anımız daha oldu’ diyorduk Uğur ağabeyle…

Filmin konusu: Film; ülkenin cinayet tarihindeki en gizemli ve alışılmadık vakayı, çözmeye çalışan Cinayet Büro ekibinin kahkaha dolu maceralarını konu alıyor. Birbiri ardında yaşanan aksilikler, durmadan devam eden cinayetler ve ekip içinde filizlenen aşk herkesi çıldırmanın eşiğine getiriyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.