Uğur Yücel ile Haluk Bilginer aynı dizide buluştu

Onur Saylak’ın yönetmen koltuğuna oturacağı ‘Uysallar’ dizisinde Haluk Bilginer ile Uğur Yücel başrol oynayacak.

Usta oyuncular Uğur Yücel ile Haluk Bilginer, ilk kez aynı dizide buluşuyor. İkili, AY Yapım imzalı Netflix’te yayınlanacak olan ‘Uysallar’ adlı dizide başrol oynayacak. Filmin yönetmen koltuğuna ‘Daha’ isimli sinema filmiyle festivallerden ödülle dönen Onur Saylak oturacak. Senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı dizinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlandı.

blank

YALANLARLA DOLU BİR EV

Onur Saylak’ın koronaya yakalanması üzerine çekimlere ara verildi. 2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanan dizinin kısaca konusu ise şöyle: Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.