“Ufak Tefek Cinayetler” Uluslararası Seoul Drama Ödüllerinde finale kaldı

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği “Ufak Tefek Cinayetler”, Uluslararası Seoul Drama Ödüllerinde finale kaldı.

“Ufak Tefek Cinayetler” dizisi, bu yıl 13.’sü düzenlenen Uluslararası Seoul Drama Ödülleri’nde (SeoulInternational Drama Awards 2018) finale kaldı. 24 Ekim 2017 yılında yayın hayatına başlayan dizi, 56 ülkeden 268 yapım arasından finale adını yazdırmayı başardı. Dizi böylece uluslararası bir başarıya imza attı.

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine gerilim ve heyecan dolu anlar yaşatan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ ve Yıldıray Şahinler gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.