UEFA’da yılın erkek futbolcusu Lewandowski seçildi

UEFA’da yılın erkek futbolcusu Bayern Münih’in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski seçildi. Yılın Enleri Ödülleri’nde geçen sezonun en iyi erkek ve kadın futbolcuları ile teknik direktörleri de belirlendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının kura çekimi, bugün İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleştirildi. Kura çekimi sırasında yapılan UEFA Yılın Enleri Ödülleri’nde geçen sezonun en iyi erkek ve kadın futbolcuları ile teknik direktörleri belirlendi.

Yapılan ödül töreni sonrasında yılın erkek futbolcusu Bayern Münih’ten Robert Lewandowski, yılın kadın futbolcusu ise Chelsea’den Pernille Harder seçildi. Ayrıca yılın erkek futbol takımı teknik direktörü Bayern Münih’ten Hans-Dieter Flick seçilirken, yılın kadın futbol takımı teknik direktörü ise Lyon’dan Jean-Luc Vasseur oldu.

UEFA Yılın Enleri Ödül Töreni’nin kazananları şu şekilde:

Başkanlık Ödülü: Didier Drogba
Yılın Kadın Kalecisi: Sarah Bouhaddi
Yılın Erkek Kalecisi: Manuel Neuer
Yılın Savunmacısı: Joshua Kimmich
Yılın Orta Sahası: Kevin De Bruyne
Yılın Kadın Forveti: Pernille Harder
Yılın Erkek Forveti: Lewandowski
Yılın Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü: Jean-Luc Vasseur
Yılın Erkek Futbol Takımı Teknik Direktörü Hans-Dieter Flick
Yılın Kadın Futbolcusu: Pernille Harder
Yılın Erkek Futbolcusu: Robert Lewandowski

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.