UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Real Madrid – Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde sırasıyla PSG, Chelsea ve Manchester City gibi rakipleri eleyip finale yükselen Real Madrid’in karşısında İngiltere Premier Ligi şampiyonluğunu elinden kaçırıp Şampiyonlar Ligi kupasına odaklanan Liverpool var. Benzema’nın yükselen formuyla organizasyonun iddialı takımlarını alt eden Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi’nde sadece 1 defa yenilmiş Liverpool, finalde kozlarını paylaşacak. Peki Real Madrid – Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Final karşılaşması saat kaçta, ne zaman oynanacak? Şifresiz mi yayınlanacak?

Real Madrid ile Liverpool Şampiyonlar Ligi Finali’nde kupa için mücadele edecek.

Real Madrid turnuvanın iddialı takımları PSG ve Manchester City ile birlikte geçen sezonun şampiyonu Chelsea’yi de eledi.

Liverpool sonunda finale yükseldiği organizasyonda İnter, Benfica ve Villarreal’i kupanın dışına itti.

REAL MADRİD – LİVERPOOL UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Real Madrid – Liverpool karşılaşması 28 Mayıs Cumartesi günü saat 22.00’da (TSİ) başlayacak. Mücadele EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIMDAKİ EKSİKLER

Real Madrid’de David Alaba’nın sakatlığının durumu maç saatinde belli olacak

Liverpool’da Fabinho’nun oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

MUHTEMEL 11’LER

REAL MADRİD: Courtois, Vázquez, Militão, Nacho, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Vinicius Junior, Valverde, Benzema

LİVERPOOL: Alisson, Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Thiago, Keita, Salah, Mane, Diaz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.