UEFA, EURO 2020 için şehir değişikliğine gittiğini açıkladı

UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Bilbao ve Dublin şehirleri yerine Sevilla ve St. Petersburg’un ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için şehir değişikliğine gitti. Buna göre EURO 2020’de, Bilbao ve Dublin şehirleri yerine Sevilla ve St. Petersburg şehirlerinin ev sahipliği yapacağı açıklandı.

Bilbao ve Dublin’in maçlarda seyirci olmasını garanti edememesinden dolayı UEFA yaptığı toplantıda bu durumu gündeme almıştı. Toplantı sonrası İspanya’da Bilbao’nun yerine Sevilla’nın, Dublin’de oynanması planlanan maçlar için ise St. Petersburg’un ev sahibi olmasına karar verildiği açıklandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.