UEFA, EURO 2020 final maçı ile ilgili soruşturma başlattığını duyurdu

UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2020) finali ile ilgili soruşturma açtığını açıkladı. İngiltere’nin başkentindeki Wembley Stadı’nda 11 Temmuz’da oynanan final maçı ile ilgili başlatılan soruşturmada İngiltere Futbol Federasyonu, 4 konu başlığında incelenecek.

YouTube video

AYRI BİR SORUŞTURMA DAHA AÇILACAK

İngiltere, maç oynandığı sırada taraftarların izinsiz sahaya girmesi, tribünlerden sahaya yabancı madde atılması, milli marşlar sırasında tribünde yaşanan olaylar ve taraftarların tribünlerde yanıcı madde kullanması gerekçeleriyle soruşturmaya tabi tutulacak.

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulunun görevlendirdiği bir müfettiş ise taraftarların stat içi ve dışında yol açtığı taşkınlıklar ile ilgili ayrı bir disiplin soruşturması yürütecek.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.