Uçarlar Yapı ünlü menajeri dolandırdı

Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi Arka Sıradakiler’in başrol oyuncularından olan ve şuanda da birçok ünlü ismin menajerliğini yapan Temmuz Karikutal, Uçarlar Yapı adlı şirketin, Beylikdüzü bölgesindeki Fly Butik projesinden yatırım amaçlı aldığı dairenin, bir başkasına da satıldığını görünce ilk şoku yaşadı.

Projenin müteahhiti Metin Uçar ile 1 yıldır irtibat halinde olan Karikutal, kendisine mağduriyetin giderilmesi için sürekli tarih verildiğini, ama verilen tarihlerde mağduriyetinin giderilmediğini belirtti.

Temmuz Karikutal, Uçarlar Yapı’nın sahibi müteahhit Metin Uçar ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu cümlelere yer verdi; “2017’nin Temmuz ayında Uçarlar Yapı’dan aldığım daire için, 2018 Ocak ayında yaşam başlıyor vaadinde bulunuldu. 2018 Ocak ayı olduğunda inşaatta hiçbir gelişme olmayınca müteahhit Metin Uçar ile görüştüm, bazı problemler olduğunu belirterek sürekli farklı tarihler verdi. Verdiği tarihlerin hiçbirinde sorunu gidermedi. Şu an Eylül ayındayız ve inşaatta hiçbir ilerleme yok. Aynı zamanda birçok daire 2-3 kişiye birden satılmış. Bu yüzden hiçbir ilerleme sağlanamıyor. Herkeste müteahhit Metin Uçar’ın imzasının bulunduğu, Uçarlar Yapı’ya ait aynı sözleşmeler var. Benim satın aldığım daire de, benimle birlikte başka birine de satılmış. Elimde benimle aynı daireyi alan kişinin de sözleşmesi var. Bu deliller ile, tüm mağdurlar bir araya gelerek, savcılığa Uçarlar Yapı ve Metin Uçar ile ilgili şikayette bulunacağız.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.