‘Üç Kuruş’un Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

BAYBARS, KARTAL’I VURUYOR!

Show TV‘nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bahar’ın vurulmasının ardından kendine gelemeyen Kartal intikam için hızla harekete geçerken Kılıç ile Baybars arasında da gerilim yükseliyor. Nefes kesen anların yaşandığı tanıtımda Baybars’ın Kartal’ı vurması izleyenleri şoke ediyor. Efe ve Çetin, yerde baygın halde buldukları Kartal’ın başında büyük bir yıkım yaşarken “Kartal’a ne oldu?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

‘ÜÇ KURUŞ’UN 25. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Efe’nin Adnan’ı tutuklatma hamlesi Baybars’ı köşeye sıkıştırınca Baybars, Kılıç’a Bahar’ı kaçırması için emir verdi. Üstelik planı yalnızca bununla da sınırlı değildi, Kartal ile Bahar’ın oğlu Ateş’i de kaçırdı. Baybars’ın isteği, onu bu duruma düşüren Kartal’ı kullanarak ülkeden kaçmaktı. Karısını ve oğlunu kurtarmak için her şeyi göze alan Kartal’ın bu yolda destekçileri yine Efe ve Çetin oldu. Çetin, Kartal’dan habersiz Şahin’e giderek yardım istedi. Kavga eden ikili arasında gerilim tırmanırken Şahin, Çetin’e istediği yanıtı vermedi. Efe ise serbest bırakıldığını öğrendiği Bülent’e gitti. Bülent’in Baybars’a haber uçurduğunu anlayan Efe, Baybars ve Kılıç’ın yerini Bülent’ten öğrenmeye çalıştı. Kılıç’ın son kullandığı numaraya ulaşan Efe, Batu’dan numaranın yerini tespit etmesini istedi. Kartal, ailesini kurtarmak için Baybars’ın istediklerini yapmaya karar verirken Efe, Baybars’a güvenmemesi gerektiğini söyledi ancak Efe’nin çabaları işe yaramadı. Baybars ve Kılıç, yerlerinin tespit edildiğini öğrenince Bahar ve Ateş’i alarak kaçtı. Kartal buldukları adrese ulaştığında Bahar ve Ateş yerine Yeşim’i buldu. Baybars, Kartal’a mesaj vermek için Yeşim’i öldürdü. Bu sırada kaçırılan Bahar, oğlunu ve Kartal’ı kurtarmak için bir çare düşünüyordu. Ateş’in kurtuluşu Şahin’in yardımıyla gerçekleşti. Şahin, Baybars’ın adamlarının arasına sızarak Bahar’ın karşısına çıktı. Bahar, Şahin’e bir not vererek Ateş’i almasını istedi. Ateş’i almayı başaran Şahin, bir depoda onu saklamaya çalışırken Bahar’a oldukları yerin adresini mesaj attı. Kartal, Bahar ile Ateş’i kurtarabilmek için Baybars’ın istediklerini yaptı. Mesut’un aracılığıyla Baybars’ı sınırdan kaçırabilecek adamlarla görüşürken Çetin’in ücreti ödemesiyle anlaşma sağlandı. Ancak Bahar her şeye rağmen Baybars’ın Kartal’ı öldüreceğini anladı. Kartal’ın yaşaması için kendisini feda eden Bahar, planını kurdu. Baybars’a, Kılıç’ın hala kendisine aşık olduğunu ve Biricik’in intikamını almak için kendisini öldürebileceğini söyledi. Daha sonra Şahin’den aldığı telefonla gizlice Kartal’ı arayarak buluşma yerine tek gitmesini söyledi. Ateş’in olduğu deponun adresini Kartal’a veren Bahar, Ateş’le birlikte orada tutulduğunu söyledi. Efe, Çetin, Ruşen, Şesu, Mesut ve adamları, Bahar’ın söylediği adrese giderken Kartal buluşma mekanına tek başına gitti. Kartal, Bahar ile Ateş’i birlikte sanıyordu ancak Baybars ve Kılıç’ın yanında Bahar’ı getirdiğini görünce büyük bir şok yaşadı. Finalde Baybars, Bahar’ı acımadan öldürdü. Bu sırada Ateş’i kurtarmayı başaran Şahin, Bahar’ın istediği gibi havai fişekler patlatarak güvende olduklarının mesajını verdi. Oğlunun kurtulduğunu anlayan Bahar, Kartal’ın kollarında son nefesini verdi. Korkunç bir yıkım yaşayan Kartal’ın bu olaydan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Aytaç Uşun, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.