Üç Kuruş dizisi için final kararı!

Show TV’nin bu sezonun en iddialı projesi olarak başlatılan dizisi Üç Kuruş için final kararı verildi. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı Üç Kuruş’un final tarihi belli oldu.

Show TV için bu sezonun en iddialı projesi olarak başlayan, İçerde ve Çukur serilerinin devamı olan Üç Kuruş için final kararı verildi. Reytinglerde kanalı bir türlü tatmin edemeyen dizinin artık ikinci sezon şansının kalmadığı belirtildi. Yaklaşık 10 bölüm sonra final yapması beklenen dizinin eğer reytingleri düşmeye başlarsa erken final yapabileceği de konuşuluyor.

blank

ÜÇ KURUŞ’UN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Eğer planlanan şekilde ilerler ise dizi, 23 Mayıs’ta ekrana veda etmiş olacak. 23 Mayıs tarihinde dizi 28. bölümü ile ekrana gelmiş olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.