Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu dikkat çekti

Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya (Türkan) ve Berker Güven (Somer) ekran uyumları ile en çok konuşulan dizi çiftlerinin başında geliyor.

İkiliyi birbirine çok yakıştıran dizinin takipçileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Özgü Kaya ve Berker Güven’in sahnelerini çok beğendiklerini ve birbirlerine çok yakıştıklarını dile getiriyorlar.

blank

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Anıl Tetik, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Murat Parasayar, Serhan Süsler, Emre Kıvılcım, Güldestan Yüce, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş, yeni bölümleri ile her Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.