Üç Kız Kardeş, ekrana gelen 13’üncü bölümü ile yine çok izlendi

Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen 13’üncü bölümü ile yine çok izlendi. Dizi, Kantar Medya’nın verilerine göre AB, 20+ABC1 ve Tüm Kişiler kategorinde birinci olarak, en çok izlenen dizi oldu.

Üç Kız Kardeş, AB kategorisinde 6.06 reyting, yüzde 17.22 izlenme payı ile 20+ABC1 kategorisinde 6.52 reyting, yüzde 16.04 izlenme payı ve Tüm Kişiler’de ise 6.61 reyting ve yüzde 17.22 izlenme payı ile zirveye yerleşti.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Üç Kız Kardeş sosyal medyada da çok konuşuldu. Somer’in Türkan’dan boşanmak istemediğini öğrenen Mine’nin, Türkan’ı büyük bir tuzağın içine çekmesi ise geceye damga vurdu.

blank

Türkan, Somer’in açtığı boşanma davasında son derece kararlı durur. Ancak Somer, Türkan’dan boşanmak istemediğini söyleyince hakim, davayı erteler ve ikiliyi boşamaz. Türkan’ın boşanma davasında aldığı karar annesiyle arasında büyük gerilimlere neden olur. Somer cephesinde de artık Türkan’a karşı büyük kırılma olur. Nesrin’i arkasında durmadığı için suçlayan Türkan, annesini gözyaşlarına boğan cümleler sarf eder.

Türkan, Somer’le ayrılık aşamasında olduğunu babasına belli etmemek için Nezahat halasında kalmaya başlar. Zira Sadık, ikisinin arasında bir gerilim olduğunu fark etmiştir. Bunun da nedeninin Rüçhan’ın altın meselesi yüzünden yaptıkları olduğunu düşünmektedir. Bu gerilimin Somer ve Türkan’ı etkilemesine izin vermemek için harekete geçer. Mine ise boşanmak istemeyen tarafın Somer olduğunu öğrenince deliye döner. Türkan’ı hedef alır bu defa. Sahte dostluğunu kullanarak Türkan’ı büyük bir tuzağın içine çeker.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.