U15 Türkiye Şampiyonları’na Bursa İnegöl’de coşkulu karşılama

Antalya’da düzenlenen U15 Bölgesel Gelişim Liginde Türkiye Şampiyonu olan İnegölspor U15 Takımı, dün şehre geri döndü. Şampiyon sporcular, kulüp tesislerinde düzenlenen coşkulu törenle karşılandı.

BURSA (İGFA) – İnegölspor U15 Takımı, 9-14 Haziran tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen U15 Bölgesel Gelişim Ligi Finallerine katıldı. Karşıyaka, Çorum Futbol Kulübü ve Esenler Erokspor ile birlikte finallerde mücadele eden Bursa İnegöl temsilcisi ilk maçında Karşıyaka takımı ile karşılaştı ve müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. Finalde Esenler Erokspor ile karşılaşan İnegölspor U15 Takımı, 2-0 geriye düşmesine rağmen durumu 2-2’ye getirmeyi başardı. Penaltı atışlarında ise rakibini 5-4 mağlup eden Bordo Beyazlı sporcular, Türkiye Şampiyonu oldu.

ŞAMPİYONA ÖZEL KARŞILAMA

Gençlik Gelişim Direktörü Özgür Şahin, U15 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, Yardımcı Antrenör Refik Şaffak ve Kaleci Antrenörü Celalettin Barut nezaretinde Türkiye Şampiyonluğuna uzanan sporcular, dün akşam saatlerinde İnegöl’e döndü.

Kulüp tesislerinde şampiyon sporcular için özel bir karşılama töreni düzenlendi.

Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, ilçe protokolü, aileler ve taraftarların hazır bulunduğu karşılamada, şampiyon sporcular alkışlar arasında otobüsten indiler. Kupayla birlikte coşkulu bir şampiyonluk kutlamasının yapıldığı karşılamada, genç sporcular başarılarından dolayı tebrik edildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, futbolda kurtuluş reçetesinin altyapı olduğuna dikkat çekti. “Altyapıyı biz ne kadar fazla önemsersek, ne kadar etrafımızdaki bu yetenekli gençleri bir araya getirirsek, değerli hocalarımızın, diğer paydaşlarımızın da katkı ve destekleriyle tarih yazacaklar” diyen Başkan Taban, “Ben öncelikle onların yetişmesinde emeği olan anne-babalarına, sonra çok değerli hocalarımıza, teknik ekibimize, futbolcu kardeşlerimize ve yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Şampiyonluğun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.