Twitter’dan kullanıcılara müjde

Twitter, “onaylanmış hesap” sahibi olmak isteyen herkes için kapılarını açtı. Şimdiye kadar markalara, medyaya ve diğer ünlü kişilere açık olan onaylanmış hesaplar (verified account), isminizin yanında mavi bir onay işaretinin görünmesi anlamına geliyor. Bu sayede hesabın gerçek olduğundan emin olabiliyorsunuz.

Buradan yapabileceğiniz başvuru için aşağıdakilere ihtiyacınız olacak:

Doğrulanmış bir telefon numarası

Doğrulanmış eposta adresi

Twitter’ta biyografinizi bölümünü doldurmuş olmanız

Geçerli bir profil fotoğrafı

Doğum tarihi (gizli olarak ayarlanabiliyor)

Bir web sitesi

Tweet’leriniz herkese açık olmalı

Bunlara ilave olarak Twitter’ın kimliğinizi tarayıp göndermenizi isteyebileceği söyleniyor. Bunun yanında hesabınızın neden “onaylanmış” olması gerektiğini açıklamanız da gerekecek. Daha fazla detay içinTwitter’ın destek sayfasına göz atabilirsiniz.

Twitter’ın şu an toplam 320 milyon aylık aktif kullanıcısı bulunuyor; ancak bunların sadece 187.000’i doğrulanmış hesaba sahip. Mavi onay işaretini alma garantiniz bulunmasa da, en azından başvuru süreci artık herkese açık.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.