Twitter’da yeni dönem başlıyor

Elon Musk, 15 Nisan’dan tarihinden itibaren Twitter anketlerinde sadece doğrulanmış hesapların oy kullanabileceğini açıkladı. Geçtiğimiz sene Musk, Twitter’ın politikayla ilgili anketlerde oylamayı ödeme gerçekleştiren Twitter Blue aboneleri ile sınırlayacağını açıklamıştı.

Elon Musk ve Twitter gündemi kaldığı yerden devam ediyor. Musk, pazartesi günü yaptığı açıklamada, 15 Nisan’dan itibaren yapılacak anketlerde yalnızca doğrulanmış Twitter hesaplarının oy kullanabileceklerini açıklamıştı.

Musk bununla brilikte, Twitter’daki hesaplardan gelen tweet akışını görüntüleyen Twitter’ın ‘sizin için’ önerilerinde, yalnızca doğrulanmış hesapların yer alacağını söyledi.

Twitter, Reuters’in yorum talebine cevap vermedi.

Geçtiğimiz yıl Musk, Twitter’ın politikayla ilgili anketlerde oylamayı ödeme yapan Twitter Blue aboneleriyle sınırlayacağını söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.