Twitter’da yeni dönem başlıyor! Elon Musk duyurdu

Twitter’ın CEO’su ve dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, platformda çeşitli yeniliklerin olacağını duyurdu. Musk, arama yapma ve şifreli mesajlaşma dahil olmakla birlikte platforma gelecek olan yeni özelliklerle ilgili ayrıntıları da duyurdu.

2022 yılında Twitter’ı satın alan Elon Musk, platforma sahip olduğundan bu yana yapmış olduğu değişiklikler ve yenilikler ile dikkat çekiyor. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Musk, son olarak da Twitter’a sesli ve görüntülü arama özelliği geleceğini bildirdi.

Twitter CEO’su Elon Musk, platforma gelen arama ve şifreli mesajlaşma gibi yeni özellikler ile ilgili olarak ayrıntıları duyurdu. Musk, paylaşımında, “Yakında, bu platformdaki herhangi biriyle sesli ve görüntülü sohbet olabilecek, böylece dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla telefon numaranızı vermeden konuşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Musk, bu yeni adımı ile birlikte Twitter’ı, Meta çatısı altındaki Facebook ve Instagram ile benzer bir yapıya sahip hale getirebilecek.

Son bir senedir sık sık platformda gerçekleştirilen değişikliklerle gündeme gelen Twitter, geçtiğimiz günlerde de birkaç yıldır etkin olmayan hesapları kaldırarak ve arşivleyerek bir temizlik süreci başlatacağını söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.