Twitter’a artık anonim bir şekilde girilemeyecek

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında olan Twitter’a artık anonim bir şekilde girmek mümkün olmayacak. Ziyaretçilerin, paylaşımları görebilmeleri için hesap açmaları gerekecek.

Yüz milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Twitter, yeni bir düzenlemeye gitti. Hesabı olmayan kullanıcıların son iki gündür Twitter’a girememesi üzerine akıllara erişim sıkıntısı veya son zamanlarda sayısı giderek artan teknik arızalar geldi. Fakat cuma gecesi Twitter CEO’su Elon Musk’ın, Epic Games CEO’su Tim Sweeney’nin tweet’ine cevap vermesiyle durum netleşti.

HESAP OLUŞTURMA EKRANI GELECEK
Bundan böyle hesabı olmadan veya hesabını açmadan Twitter’a giren kullanıcılar, platformda oturum açmalarını veya hesap oluşturmalarını isteyen bir ekranla karşılaşacak. Musk, diğer platformlardaki başka örneklerin yanı sıra şimdi de Twitter’a ‘hesap duvarı’ getirildiğini söyleyip ‘internetin bozulduğundan‘ şikayetçi olan Sweeney’e cevap vererek “Yüzlerce kuruluş (belki daha fazla), Twitter verilerini son derece agresif bir şekilde, gerçek kullanıcı deneyimini etkileyecek kadar kazıdı. Bunu durdurmak için ne yapmalıyız? Fikirlere açığım” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.