Twitter, Facebook’a benzer bir işlev sunmaya başlıyor

Twitter, haber bağlantıları içeren paylaşımları için Facebook’a benzer bir işlev sunmaya başlıyor!

Haber sitesi olma yolunda ilerleyen microblogging sitesi Twitter, birden fazla tweet’i tek bir haber makalesiyle ilişkilendirmeye yönelik işlevini sunmaya başladı.

Haber bağlantısı, Twitter ana sayfanızda küçük bir ön izleme şeklinde görünecek. Bu ön izlemeyle birlikte onu paylaşanları ve tweet’lerini gruplandırılmış olarak göreceksiniz.

Twitter’ın bu işlevi Facebook’un haber kaynağında kullandığı yönteme benzese de, canlı haber yayını yapan siteleri andırıyor ve daha derli toplu bir görünüm sunuyor. Bağlantı gruplandırma işlevi şu an Android, iOS ve web’deki tüm kullanıcılara sunuluyor. İşlevi görmüyorsanız, çok kısa bir zaman içinde görmeye başlayacaksınız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.