TV8’in yeni patronu Ebru Şallı’nın nişanlısı Uğur Akkuş mu?

Star Gazetesi Yazarı Ersoy Dede, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’le ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Dede, TV8’i Ebru Şallı’nın nişanlısının aldığını belirtirken bir açıklama da Acun Ilıcalı’dan geldi. İşte satış için görüşmeleri doğrulayan Ilıcalı’nın açıklaması…

Star Gazetesi yazarı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “TV 8’i, Ebru Şallı’nın nişanlısı Uğur Akkuş almış..” iddiasında bulundu.

blank

Ersoy Dede’nin gündeme getirdiği bu iddianın ardından TV8’in sahibi Acun Ilıcalı satış olup olmadığına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil.

Böyle bir ortaklık gerçekleşirse bilgiyi anında paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın.” ifadelerini kullanan Ilıcalı görüşmelerin kim ya da kimlerle yapıldığı konusunda ise bilgi vermedi.

Ebru Şallı’dan sevgilisi Uğur Akkuş’a sürpriz doğum günü organizasyonu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.