TV8’den yeni moda yarışması!

Moda tutkunlarına TV8’den müjde geldi.

TV8 ekranlarında çok yakında zamanda yayınlanmaya başlayacak olan yeni moda yarışmasının tanıtım çekimleri yapıldı. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saracoğlu ve Banu Noyan’ın yer alacağı yeni moda programı hafta içi her gün ekranda olacak.

Çok yakında TV8 ekranların yeni bir moda programı başlayacak. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saracoğlu ve Banu Noyan’ın yer aldığı moda programının tanıtım çekimleri yapıldı. Hafta içi her gün yayınlanacak olan programın yayın tarihi henüz paylaşılmadı.

Talya Prodüksiyon/Dilek Dağcıoğlu’nun yapımcılığını yapacağı yarışmanın yakın zamanda TV8 ekranlarında olması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Doğulu, instagram hesabından takipçilerine “yeni sürprizle geliyorum” şeklinde açıklama yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.