Tüyap Kitap Fuarı’nda Aşkım Kapışmak izdihamı

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak’ın 14. yeni kitabı ‘Elma Dersem Çık’ İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlandı.

Önceki gün açılışı gerçekleşen Tüyap Kitap Fuarı’nda imza gününe katılan Aşkım Kapışmak okurları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Uzun kuyruklar oluşturan hayranlarına imza dağıtan Kapışmak gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu belirtirken ünlü dostlarına da kitap imzaladı.

Youtube üzerinden yayın yapan Babala Tv ve Onedio sitelerinde yayınlanan videolarla milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan şarkıcı Oğuzhan Uğur, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Cem Yılmaz’ın oyuncu ve yazar ağabeyi Can Yılmaz da Aşkım Kapışmak’a kitap imzalatanlar arasındaydı.

blank

İyi olmanın ne demek olduğuna, mutluluğa nasıl erişileceğine, yaşama sevincimizi yeniden nasıl kazanacağımıza, anın önemine ve daha birçok kavrama değinilen Elma Dersem Çık’ta; neşeli, sevgi ve güven sahibi insana nasıl ulaşılacağının sırları yer alırken, okuyucunun kendini tanıyabileceği kişilik testleri de bulunuyor.

Elma Dersem Çık’ta yetişkinlikle beraber gelen kaygılarımızı, sorumluluklarımızı ve kaçışlarımızı ele alan Aşkım Kapışmak, okuyucuları yitirdiğimiz çocuk saflığını ve heyecanımızı yeniden hatırlamaya davet ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.