Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’yı kızdırdığı o anlar!

‘Ağır Romantik’ filminin galasında başrol oyuncuları Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında soğuk rüzgarlar esti.

Tuvana Türkay ile Onur Tuna’nın başrollerinde yer aldığı ‘Ağır Romantik’ filminin İstanbul galası, önceki gün yapıldı. Galaya Tuvana Türkay’ın gafı damga vurdu.

YouTube video

Deniz Denizciler’in yönetmen koltuğunda oturduğu, 14 Şubat’ta vizyona giren ‘Ağır Romantik’ filminin galasında soğuk rüzgarlar.

Başrol oyuncularından Onur Tuna, “Eğlenerek bu işi yaptık. Birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz” dedi.

KAHKAHA ATTI!

Onur Tuna’nın ardından söz alan Tuvana Türkay, “Kimse filmine kötü demez. ‘Biz çok eğlendik, umarım izleyenler de bunu hissederler’ klişelerine girmeyeceğim” diyerek kahkaha atınca ortalık buz kesti. Tuvana Türkay’ın şaşırtan tavrı sonrası rol arkadaşı Onur Tuna’nın da yüzü asıldı.

‘KUSUR GÖRENİNDİR’

Güzel oyuncu, çok konuşulan sözleri hakkında sosyal medya hesabından açıklama yayınladı: Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle gülüp eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında ‘Biz çekerken çok eğlendik’ denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim ‘Eğlenerek çektik’ diyor. Dolayısıyla kusur görenindir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.