Tuvana Türkay’dan Rafet El Roman açıklaması

Rafet El Roman ile adı aşk dedikodularına karışan Tuvana Türkay, bu konu hakkında açıklama yaparak olayın gerçek dışı olduğunu belirtti.

İŞTE TUVANA TÜRKAY’IN AÇIKLAMASI

Son zamanlarda hakkımda çıkan Rafet El Roman ile aşk yaşadığımın iddia edildiği haberleri daha öncede gerçek olmadığı gerekçesi ile tamamen reddetmiştim. Bu tip haberleri yalanlamama ve gerçek dışı diye kendi ağzımdan direk olarak beyan vermeme rağmen hala sosyal medya hesaplarımdaki paylaşımlarımdan feyz alınarak aynı haberler devam etmektedir.

Hayatımda herhangi başka birinin olma ihtimalini bile düşünmeden bu tarz haberlerin yapılmasından son derece mutsuz olduğumu belirtmek isterim. Beni arayan ve soran tüm arkadaşlara Rafet El Roman ile ilişkim olmadığı gerçeğini söylememe rağmen ısrar ile aynı haberin tekrarından dolayı üzgünüm.
Sevgili Arkadaşlarım, birlikte yürüdüğümüz bu yolda yaptığınız işe sonsuz saygı duymakla beraber bu son olacağını düşündüğüm açıklamam ile Rafet El Roman ile birlikte olmadığımı tekrar tekrar ve son olarak size iletmek istiyorum. Israr ettiğim bu açıklama üzerine aynı haberin devamının gelmesi halinde üzülerek belirtmek istiyorum ki hiç istemediğim ve tasvip etmediğim şekilde hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağım.

Saygı ve Sevgilerimle

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 tarihinde İstanbul Üsküdar’da doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni annesi ise Rizelidir. İstanbul Güneş Kolejinden mezun olduktan sonra Beykent üniversitesi Radyo tv sinema bölümünde okumaya başladı.

9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Tuvana Türkay, Kent Şeker, Türk Telekom, Only Ped, Akbank, Ayyıldız GSM, Kek Reklamı, Coca Cola gibi birçok reklam filminde oynadı. “Akademi Neo”dan oyunculuk dersleri aldı. Bunun haricinde bir sene 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı.
Tuvana Türkay 2012- 2013 yılları arasında milli futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte oldu.
Tuvana Türkay , 2014 yılında “Kara Para Aşk” adlı dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.
27 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan “Güvercin Uçuverdi” adlı sinema filminde Atalay Demirci baş rolde oynadı. İlk sinema filminde Atalay Demirci’ye duayen oyuncular Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ali Erkazan, Erdal Tosun ve Ayşen Gruda ve Tuvana Türkay eşlik edecekler.

Filmleri ve Dizileri:

2015 – Güvercin Uçuverdi (Sinema filmi)
2014 – Kara Para Aşk (TV Dizisi)
2013 – Eksik Sayfalar (Sinema Filmi)
2012 – Esir Sultan
2010 – 2012 – Yer Gök Aşk (Bade Palalı) (TV Dizisi)
2010 – Nakş-ı Dil Sultan (Nakş-ı Dil Sultan) (TV Dizisi)
2009 – Ayrılık (2) (Kevok)(TV Dizisi)
2007 – Cumhur Cemaat )(TV Dizisi)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.