Tuvana Türkay’a aşk acısı kilo aldırdı

Geçtiğimiz günlerde Tuvana Türkay ve Alper Potuk uzun süredir süren ilişkilerini noktalamışlardı.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile uzun süredir birlikte olan Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararını açıklamıştı. Alper Potuk’un Türkay’ı aldattığına ve Türkay’ın Alper Potuk’u terkettiğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Alper Potuk, ilişkisi ile ilgili çıkan haberlerle ilgili ilk defa sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

İddiaları yalanlayan Potuk, bu haberleri çıkartanlarla hukuki yönden ilgileneceğini belirtmişti. Tuvana Türkay ise biten ilişkisinin ardından sessizliğini korumuştu. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda muhabirlerin kadrajına takılan güzel oyuncu biten ilişkisiyle ilgili gelen soruya ““Bu konu kapandı. Konuşmama kararı aldım” dedi. Ünlü oyuncunun fazla kiloları gözlerden kaçmadı.

blank
Tuvana Türkay
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.