Tuvana Türkay ve Alper Potuk çifti ilk kez el ele görüntü verdi

Oyuncu Tuvana Türkay, 27. yaş gününde Fenerbahçeli Alper Potuk’la yaşadığı aşkı herkese ilan etti. Çift ilk kez el ele görüntü verdi.

Güzel oyuncu Tuvana Türkay 27. yaş gününde Fenerbahçeli Alper Potuk’la ilişkisini ilan etti. Çift, önceki gece Ulus Sunset’teydi. Yıldız futbolcu sevgilisi için sürpriz bir doğum günü partisi organize etti. Hazırladığı sürprizle güzel oyuncuyu mutluluktan havalara uçuran Potuk, gecenin ilerleyen saatlerinde romantik müzik eşliğinde sevgilisiyle dans etmeyi de ihmal etmedi.

SEVGİLİSİNE OYUNCAK AYI ALDI

Aşklarını sürekli sosyal medyadan ilan eden çift, mekan çıkışı ilk kez el ele görüntülendi. Araçlarını bekledikleri sırada birbirlerine aşk dolu gözlerle bakan çift, çıkışta ise gazetecilerle kısa süreli sohbet etti. Güzel oyuncu, “Alper ablam ve birkaç yakın dostumla bana böyle bir sürpriz hazırlamış. Çok mutlu oldum” dedi. Tuvana Türkay’ın aldığı hediyeler arasında olan oyuncak ayı’yı da elinde düşürmediği görüldü. Ablası Katre Türkay ve birkaç yakın dostu da geceye katılanlar arasındaydı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.