Tuvana Türkay ile ayrılan Alper Potuk’tan çapkınlık turu

Büyük aşk yaşadığı Tuvana Türkay’la evliliğin eşiğinden dönen Alper Potuk çapkınlık yaparken yakalandı. Esmer güzeliyle VIP aracına binerken flaşların patlaması, futbolcuyu tedirgin etti.

Fenerbahçe’de top koşturan Alper Potuk önceki gece çapkınlık turundaydı. Takım arkadaşı Ozan Tufan’la birlikte Karaköy’de bir mekanda eğlenen Potuk çıkışta iki esmer güzeli yanına alarak vIp araca bindi. Ozan Tufan ise taksiye bineceği sırada flaşların patlamasıyla başını öne eğerek görüntü vermemek için mücadele etti. 200 metre ileride taksiden inerek vIp minibüse geçen Tufan, takım arkadaşı ve iki güzelle Nişantaşı’nda başka bir mekana gireceği sırada flaşların patlamasıyla ikinci şoku yaşadı. Araç içerisinde esmer güzelle öylece kalakalan Alper Potuk yüzünü gizlemeye çalıştı. Yanındaki kadın da sırtını dönerek görüntü alınmasını engellemeye çalışırken ortaya komik görüntüler çıktı. Bir ay önce Tuvana Türkay’la evlilik hazırlığı yaparken güzel oyuncunun kıskançlık krizleri yüzünden ilişkisini bitiren Potuk’un eğlence turu ‘nispet yapıyor’ şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçeli Ozan Tufan’la birlikte eğlendiği genç kadın takside gizlenmeye çalıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.