Tuvana Türkay dava açtı, Onur Tuna sildi!

‘Ağır Romantik’ filminin galasında başrolü paylaştığı Onur Tuna’yla arasında soğuk rüzgarlar esen, yağtığı gafla sosyal medyanın gündemine oturan Tuvana Türkay savcılığa koştu. Tuna’dan da Türkay’a tepki gecikmedi.

Ağır Romantik filminin galası önceki gün gerçekleşti. Filmin başrollerinden Onur Tuna, ‘çekimlerde çok eğlendik’ açıklamasında bulundu. Tuna’nın ardından mikrofonların çevrildiği Tuvana Türkay, ‘Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim’ diyip kahkahayı patlatınca olanlar oldu.

YouTube video

ONUR TUNA TAKİBİ BIRAKTI!

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası Tuvana Türkay’a eleştiri yağarken, Onur Tuna’nın da Tuvana Türkay’ı takipten çıktı görüldü.

Tuvana Türkay ise internet üzerinden kendisine yönelik gerçekleştirilen hukuka aykırı söylemlerle ilgili hukuki yollara başvuracağını avukatı Meltem Banko aracılığıyla duyurdu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.