Tutunamayanlar ekibinin birinci bölüm heyecanı

TRT 1’in merakla beklenen dizisi Tutunamayanlar ekran yolculuğuna başladı.

TRT 1’in; yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, başrollerini Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun paylaştığı, kadrosunda ise Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Dilek Çelebi ve Uğur Serhan gibi usta isimlerin yer aldığı Tutunamayanlar, geçtiğimiz akşam yayın hayatına başladı.
Çekimleri keyifli bir ortamda devam eden dizinin oyuncuları ve yapım ekibi ilk bölümü hep birlikte izledi.

blank
Ece Çeşmioğlu

Bir otelde gerçekleştirilen gala yemeğinde bir araya gelen oyuncular ilk bölüm heyecanını birlikte yaşadı. İlk bölüm izleme yemeğine TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alcan, TRT yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli de katıldı.

Tutunmayanlar izleyiciden tam not aldı

Senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu, absürt komedi türüyle dikkat çeken Tutunmayanlar çok beğenildi. Dizinin ilk bölümü AB izleyici grubunda 7.63 reyting, 18.11 izlenme payı; 20+ ABC1 izleyici grubunda ise 6.56 reyting, 14.23 izlenme payı alarak izleyiciden tam not aldı.
Uzun süre sosyal medyanın gündeminde olan Tutunamayanlar’ın ilk bölümünde; Tarık (Doğu Demirkol)’ın iş görüşmeleri ve mahallenin tutunamayan şairi Lütfü (Barış Yıldız)’nün ilham perisiyle (Zafer Algöz) karşılaşması izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Tutunmayanlar her salı saat 20.00’de TRT 1’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.