Türkü “Yeniden/Vazgeçmedim Söylemekten” ile sevenleriyle buluştu

Türkü 4 yıl aradan sonra 8. albümü “Yeniden/Vazgeçmedim Söylemekten” ile sevenleriyle buluştu.

Arnavutköy Lipari Balık’da düzenlenen albüm tanıtım toplantısında gazeteci, televizyoncu ve radyocu dostlarıyla biraraya gelen Türkü, sanat yaşamında 20. yılını kutlarken şunları söyledi: “Sırtımı türkülere dayadım. Dostlarımız da sahip çıktı. 20 yıldır ben türkülerimi söylemeye devam ediyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Benim ilgilendiğim sadece türkülerimdi.”

Mütevazi bir hayat sürdüren Türkü, “Kendime göre bir yaşam alanım var benim ve sadece türkü söylerken o alanın genişlemesini istiyorum ve sadece türkülerimi kalabalıklarla söylemeyi istiyorum.” dedi.

Albümünde Güler Duman, Seyfi Doğanay, Gülizar Ergin, Cem Malkoç, Ali Rıza Aslandoğan, Önder Eren, Ekrem Yıldırım ve Halis Aslan’a ait eserlere yer veren Türkü; Cihan Orhan, Sezgin Gezgin, Mehmethan Dişbudak Olmak üzere üç farklı aranjörle çalıştı.

Albümün ilk klibi Cumali Çöp yönetmenliğinde sözü ve müziği Önder Eren’e, düzenlemesi Mehmet Dişbudak’a ait olan “Sana Nasıl Yar Olayım” adlı esere çekildi.

Türkü; yıllardır söylediği değişmeyen cümleleriyle “Yüreğinizden sevgi, bedeninizden sağlık, yüzünüzden tebessüm, cebinizden bereket, dilinizden türküler eksik olmasın” diyerek yeniden merhaba diyor sevenlerine…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.