Türkiye’ye gelecek olan Shakira’nın konserine yoğun ilgi

12 GRAMMY® ödülü sahibi, uluslararası superstar SHAKIRA, BKM organizasyonuyla 11 Temmuz, Çarşamba akşamı VODAFONE PARK’ta sahne alacak.

3 Haziran’da start alacak olan Dünya turnesi “EL DORADO” kapsamında 11 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’a gelecek olan SHAKIRA, uzun bir aradan sonra ülkemizde konser vermeye gelen ilk dünya starı olacak!

BİLETLER SATIŞA ÇIKMADAN TALEP YAĞDI

Son albümü ile aynı adı taşıyan 6. Dünya Turnesi “EL DORADO” kapsamında 11 Temmuz, Çarşamba akşamı 40 bin kişi kapasiteli VODAFONE PARK’ta sahne alacak olan SHAKIRA’nın biletleri 22 Mayıs Salı günü satışa çıktı!!!

BU YAZ’I UNUTULMAZ KILACAK KONSERİN BİLETLERİ 162,00TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA…

“Waka Waka”, “Whenever Wherever”, “Loca” gibi hitleri ile hala müzik listelerinde yer bulan Kolombiya’lı superstar SHAKIRA’nın İstanbul konseri bilet fiyatları; 162,00TL – 213,00TL – 315,00TL – 416,00TL – 572,00TL. VIP ve Sahaönü 780,00TL olarak belirlendi.

İstanbul’daki İlk konserini 2007 yılında veren ve konser sırasında Türk hayranlarına; İtiraf etmeliyim ki kendimi dünyadaki en şanslı kadın olarak hissediyorum bu akşam. Dünyadaki her sanatçı burada olabilmek, bu harika şehirde, boğazın yanında sizlere şarkı söylemek için para verebilir. Burada olduğum için çok ama çok mutluyum, çok teşekkür ederim bunun gerçekleşmesine izin verdiğiniz için.”

SHAKIRA VE DÜNYA TURNESİ HAKKINDA

Mayıs 2017’de çıkardığı 11. albümü “El Dorado” ile inanılmaz bir başarıya ulaşan Kolombiya’lı superstar, albümün yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra 37 ülkede iTunes üzerinden 1 numaraya ulaştı. 13 harika parçanın yayınlandığı albüm dijital listelerde 1 numaraya yerleşirken, albümde yer alan “Me Enamoré” ve “Chantaje” [feat. Maluma] parçaları aynı anda Billboard’un “Hot Latin Songs” listesinde ilk 5’e girdi. “Maluma” parçası Youtube’da 2 milyardan fazla izlenerek Latin müzik tarihinde en çok izlenen video klip olan “Maluma” 16 adet platinyum ödülünün de sahibi oldu.

104 milyondan fazla hayranı ile Facebook’ta en çok takip edilen müzisyen statüsüyle Dünya’nın en yüksek tirajlı yıldızlarından biri olan Shakira 11 Temmuz’daki İstanbul konseri için : “İstanbul’da yeniden sahnede olmak için, en sevdiğiniz şarkıları hep birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum. Çok eğlenceli olacak! El Dorado*ya giden yol şimdi başlıyor! ” dedi.

blank

El Dorado:

Güney Amerika’da Amazon Ormanları’nın derinliklerinde gömülü olduğu var sayılan altın şehir efsanesini ifade ediyor.

4 kıtada ve 50’den fazla konserin yapılacağı Dünya Turnesi Live Nation tarafından gerçekleştirilen ve BKM organizasyonu ile İstanbul’da sahne alacak olan Shakira’nın büyüleyici sahne performansı hitlerinin çoğunu içeriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.