Türkiye’nin kanalı “Kanal D” 23. yaşını kutluyor

19 Aralık 1993’te yayın hayatına başlayan, ulusal ve uluslararası arenada ürettiği içeriklerle sayısız başarı ve pek çok ilke imza atan Türkiye’nin kanalı “Kanal D” 23. yaşını kutluyor.

Bu güne kadar gerek yurt içi gerekse yurt dışında yüzlerce ödüle layık görülen, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2015’de de “Lovemark” kategorisinde en iyi kanal seçilerek bu geleneği bozmayan “Kanal D”, her gün girdiği evlerdeki ailelerin bir parçası oldu. Ürettiği içeriklerle kalplere değdi, izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

“Türkiye’nin Kanalı” sloganıyla 23 yıldır herkesi kucaklayan Kanal D, Türk televizyon tarihinde öncü ve lider televizyon kanalı oldu. Yerli dizilere uluslararası arenanın da kapılarını açtı. Türk dizilerinin Ortadoğu başta olmak üzere Doğu Avrupa, Balkanlar ve Güney Amerika Ülkelerinde tanınmasını sağladı. Yurtdışı kapılarını Türk yapımlarına açan Kanal D, son 5 yılda 129 ülkeye 52.788 bölüm ve 64.315 saat içerik satarak büyük bir başarıya da imza attı.

Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ Kanal D’nin 23 yıllık istikrarlı başarısı ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Türk medyasına ‘ilkleri’ kazandıran, pek çok ünlü ismi yaratan ve bu isimlerin yolunu açan Türkiye’nin vazgeçilmez kanalı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bundan böyle de yarattığımız içerikler, ürettiğimiz farklı ve yeni yapımlar ile sadece Türkiye’nin değil, Dünya’nın televizyon endüstrisine de yön vermeye devam edeceğiz. Yayıncılıkta yaşadığımız ilkler ve gururun yanı sıra kadın yönetici ve kadın çalışan sayımızla da sektörde öncüyüz.

23 yıldır olduğu gibi Kanal D, Türkiye’nin Kanalı olmaya, çıtasını yükselttiği sektörün öncülüğüne; kaliteli, yaratıcı ve iddialı içeriklerle devam edecektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.