Türkiye’nin ilk spor kanalı NTV Spor kapanıyor

Türkiye’nin önde gelen spor kanallarından olan NTVSpor’un kapatılma süreci, işten çıkarmalarla birlikte başladı.

2008’den beri yayın yapan ve Türkiye’nin ilk spor kanalı olma özelliğini elinde bulunduran NTVSpor kapatılmaya hazırlanıyor. Doğuş Grubu’nun sahibi olduğu kanal bir süredir zarar etmesi sebebiyle önce küçülmeye gidecek daha sonra ise kapatılacak.

30 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

İlk olarak NTVSpor’un bilinen isimlerinden Özgür Buzbaş, Irmak Kazuk, Ali Ece ve Burcu Hakyemez Dal ile birlikte 30 kişi işten çıkartılırken, tebligatlar yapıldı. Bir süredir spor medyasından çıkma eğilimi gösteren Doğuş Grubu, daha önce de NTVSpor Radyo ve digital olarak yayın hayatına devam eden ntvsporexpress’i kapatmıştı.

İŞTEN ÇIKARMALAR DEVAM EDECEK

Kanalda işten çıkarılmalar 1-2 ay daha devam edecek ve bu sürecin ardında NTVSpor’un yayın hayatı tamamen sonlandırılacak. Sporcope’un haberine göre NTVSpor’da geçtiğimiz yılın son aylarında da benzer bir işten çıkarma operasyonu yapılmış, kamera önü ve arkasından birçok kişi ile yollar ayrılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.