Türkiye’nin gerçek gündemi Türkiye’nin Nabzı’nda

Didem Arslan Yılmaz hafta boyunca öne çıkan tartışmaları, siyasal gündemdeki gelişmeleri Türkiye’nin Nabzı’nda masaya yatırıyor.

Fırat Kalkanı Harekatı’nda Türk ordusu El Bab kent merkezinde adım adım ilerlerken, Türkiye’nin bölgesel güçlerle hassas diplomasi trafiği de sürüyor. Rusya CIA Başkanı Pompeo’nun Ankara’ya geldiği gün Türk askerlerini kazayla mı vurdu, yoksa bu Türkiye’ye yönelik bir mesaj mıydı? Rusya ve TSK’dan art arda yapılan açıklamalar nasıl okunmalı? Suriye’de Fırat Kalkanı Harekatı sürerken, içerideki terör örgütlerine karşı Türkiye’nin mücadelesi nasıl devam edecek?

Didem Arslan Yılmaz soruyor; Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, gazeteciler Ferhat Ünlü, Nevzat Çiçek ve Nedim Şener yanıtlıyor.

Türkiye’nin Nabzı 13 ŞUBAT PAZARTESİ saat 20.00’de Habertürk TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.