Türkiye’nin en renkli kanalı ”SHOW TV” 26 yaşında

Tam 26 yıl önce 1 Mart günü yayın hayatına başlayan Türkiye’nin ilk özel televizyonlarından SHOW TV, 26. yaşını kutluyor! Eğlenceli şov programları, yarışmaları, gündemi belirleyen magazin-haber programları, ilgiyle takip edilen dizileri ve keyifle izlenen kadın programlarını da içeren, geniş program yelpazesi ile izleyicilerine 26 yıldır hayatın tüm renklerini yansıtıyor.

SHOW TV, “İçerde”, “Cesur Yürek”, Güldür Güldür Show”, “Güldüy Güldüy Show Çocuk”, “Cumartesi ve Pazar Sürprizi”,”Çocuktan Al Haberi”, “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu”, “Nursel’in Evi”, “Zahide Yetiş’le”,”Gelin Evi”, “Evleneceksen Gel” ve “Kendine İyi Bak” gibi televizyon izleyicisini ekrana kilitleyen birbirinden farklı yapımları, eğlence ve yaşam odaklı programları ve “Yeni Gelin”, “Aşk ve Gurur”, “Bir Deli Sevda” gibi yeni projeleri başarıyla taşıyan bir kanal olmaya devam ediyor.

İlklerin kanalı SHOW TV, zengin program yelpazesi, etkin ve dinamik yayıncılığı ile yeni yaşında, lider olmanın heyecanı ve sorumluluğunu taşımaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.