Türkiye’nin en genç festivali ICEBREAK nefes kesecek

Türkiye’nin en genç festivali ICEBREAK’in ikincisi 15 – 17 Aralık tarihleri arasında Palandöken’de düzenlenecek.

Joy Grup ve Volume Up organizasyonu ile gerçekleşecek festival, iki gün boyunca Happy Hour, After Ski, Lobi ve Gece Etkinlikleri ile katılımcılara sınırsız eğlence vadediyor.

15 Aralık Cuma Saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında After Ski etkinliğinde sahne alacak olan Edis’i, aynı gün 23.00 – 03.00 saatleri arasında gece etkinliğinde sahne alacak Erdem Kınay Feat Merve Özbey takip edecek. 16 Aralık Cumartesi After Ski etkinliğinde düzenlenecek Duman konserinin ardından gece Suat Ateşdağlı feat Gökçe Kırgız performansı ile festivalin kapanışı yapılacak.

New York Times Gazetesi tarafından belirlenen dünyadaki en iyi kayak merkezi arasında 18. sırada gösterilen Palandöken’de gerçekleşecek, ICEBREAK’te; baş döndürücü görsel ve ışık şovları eşliğinde düzenlenecek muhteşem performans ve partiler ile binlerce müzikseverler unutulmaz anlar yaşayacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.