Türkiye’nin en büyük fuarında Kocaeli standına yoğun ilgi

Peyzaj ve süs bitkilerinin dünyaya açılan kapısı olan PSB Anatolia Fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi standıyla yerini aldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-10 Eylül arasında Sapanca Kırkpınar’da 2. Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları PSB Anatolia Fuarı düzenleniyor. 40 bin ziyaretçinin katılmasının hedeflendiği fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın kurduğu stantla yerini aldı.

FUARIN AÇILIŞINA GENİŞ KATILIM

Sapanca Kırkpınar bölgesinde 60 bin metrekare alanda düzenlenen fuarın açılışına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan, Türkiye Tohumcular Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Akcan, çok sayıda firma ve bölge temsilcileri katıldı.

ALANINDA EN KAPSAMLI FUAR

Açılışta konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, “Ülkemizin en kapsamlı fuarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Adım adım uluslararası olma yolunda ilerliyoruz. El ele verirsek süs bitkiciliğinde de dünyayı ülkemize getireceğiz. Burada 210 firma yer alıyor, onların bilgilerinden ve becerilerinden yararlanacağız. Sektörün büyüyebilmesi için büyük desteklere ihtiyaç var. Bu fuar için destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AYDINLIK: KOCAELİ’DEKİ PROJELERE İLGİ BÜYÜK

Fuarın açılışına katılan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir olarak Türkiye’nin en büyük süs bitkileri, bahçe sanatları ve ekipmanları fuarında yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Aydınlık, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kendi imkânlarıyla yaptığı projelerle Türkiye’deki belediyeler içince önde gelen bir performans sergilemiştir. Bu fuarın bölgemiz için de, belediyemiz için de fayda sağlamasını ümit ediyorum. Belediyelerin ilgili daireleri standımızı ziyaret ediyor, Kocaeli’deki faaliyetlerimize ilgi büyük. Standımızda hediyelerimizle ikramlarımızla ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz’’ dedi. Aydınlık, fuarda yer alan diğer belediyelerin stantlarını da ziyaret etti.

KOCAELİ PARK BAHÇELER STANDI İLGİ ÇEKTİ

Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı stant açtı. 210 firmanın katıldığı ve 40 bin ziyaretçinin gelmesi hedeflenen fuarın açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Fuarda Büyükşehir’in özenle hazırladığı stant göz doldurdu. Açılış sonrası vatandaşların ziyaret ettiği standa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat da konuk oldu. Vatandaşların ilgisini çeken stantta ziyaretçilere Kocaeli Büyükşehir tarafından hazırlanan şapka, kalem, defter, lavanta ve sedir fidesi, biberiye çayı, pişmaniye ve broşürden oluşan hediyeler takdim edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.