Türkiye’nin en büyük çocuk ve aile organizasyonu “Yaratıcı Çocuk Festivali” başlıyor

Çocukların ve ebeveynlerin sabırsızlıkla beklediği Türkiye’nin en büyük çocuk ve aile organizasyonu olan “Yaratıcı Çocuk Festivali” bu hafta sonu başlıyor. Festival Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 100 nitelikli etkinlikle çocuk ve aileleriyle buluşacak. 2-3 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta yapılacak Yaratıcı Çocuk Festivali gün boyu süren kaliteli etkinliklerle aile boyu eğlenceyi ziyaretçileriyle buluşturacak.

Herkesin sabırsızlıkla beklediği, Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile organizasyonu olan “Yaratıcı Çocuk Festivali” 2-3 Eylül tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını açıyor. Faber-Castell ana sponsorluğunda 4’üncü kez gerçekleştirilecek festival Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla çocuklara ve ebeveynlere, aynı anda gerçekleşen 100’ün üzerinde kazanım dolu içerik sunacak. Birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar beceri ve yaratıcılıklarını keşfederlerken, aileler de hafızalarından çıkmayacak keyifli ve renkli anlar yaşayacaklar.

blank

Atölyeler ve Konserler ile Eğlence Gün Boyu Sürecek

Bu hafta sonu kapılarını açacak olan “Yaratıcı Çocuk Festivali” her yıl olduğu gibi dev alanlarda binlerce çocuğu; yaratıcı sanat atölyeleri, enerji farkındalığı, ekoloji, tasarım, bilim ve ileri dönüşüm gibi çok önemli atölyelerle buluşturacak. Festivalin eğlence dolu Gösteri sahnesinde; 30’un üzerinde konser, tiyatro ve şovlarla aileler; birlikte eğlenmenin beraberce öğrenmenin keyfini çıkaracaklar. Yazar Şermin Yaşar ve Sunay Akın’ın ‘Hoş Geldiniz’ diyerek başlayacağı Yaratıcı Çocuk Festivali sahne programı Yeni Türkü, Ezo Sunal, Evrencan Gündüz, Safiye ve Emrehan konserleri, tiyatro oyunları, pandomim sanatçıları, jonglörler, sihirbazlar, balon şovlarla 0-99 yaş arası herkese hitap edecek. Festival; yüz boyama köşeleri, balon katlama sanatçıları, Yaratıcılık Korteji ve birçok büyük markanın stant etkinlikleriyle benzersiz bir deneyimi KüçükÇiftlik Park’ta yaşatacak.

Faber-Castell, Bu Yıl da Yaratıcı Çocuk Festivali’nin Ana Sponsoru

Dünyanın yazı ve boyama gereçlerinde lider markası Faber-Castell, 2018 yılından bu yana festivalin ana sponsorluğunu üstlenerek, çocukları yaratıcılık konusunda teşvik etmek ve onlara ilham vermek adına desteğini sürdürüyor. Faber-Castell ana sponsorluğundaki Yaratıcı Çocuk Festivali’nde; EnerjiSA, Bahçeşehir Koleji, CarrefourSA, Dynavit, Enterogermina, Lego, Nestle Nesquik, Ozmo, Pritt, Anadolu Hayat Emeklilik, Arçelik, Decathlon, Dimes, Finish, Hipp, Mattel, MEÇ Okulları, Mixmey, Novakid, OdeaBank, Oral-B, Tefal, gibi önemli markalar da sponsor olarak yer alıyor

Çocukları; merak eden, düşünen, hisseden, ilham alan, ilham veren gerçek birer sanatçı olarak gören festivale bu hafta sonu da yaklaşık 20 bin ziyaretçi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.